Vår verksamhet

1000x580_MG_0165_DSC2944-1000x580Bengt2

  På Anneli & Ritwa Lidingö Hemtjänst tar vi hand om dig på bästa sätt så att du som kund ska känna dig helt nöjd. Med oss får du alltid personlig service och god omvårdnad. Med kontinuitet och kvalitet i vår omsorg skapar vi trygghet för dig.

  Vår verksamhetsidé är att vara så flexibla som möjligt för att tillgodose våra kunders önskemål och behov. För oss är kontinuitet och kvalitet viktigt, vilket skapar trygghet för våra kunder.

  Verksamheten startade i mars 2010 och har sedan dess haft en mycket positiv utveckling. Idag är vi en av de större hemtjänstföretagen på Lidingö. Vårt kontor finns på Larsbergs torg 4.

  För information om företagets ekonomi och styrelse, se denna länk.


  Nu väljer du själv din hemtjänst!

  Det är ditt val som styr, du bestämmer själv vilken hemtjänst du vill ha. Hos Anneli & Ritwas hemtjänst kan vi garantera att du får personlig service och god omvårdnad. Vi jobbar så flexibelt som möjligt för att tillgodose våra kunders önskemål och behov.


  Kompetens och bemötande

  För oss är det viktigt att se helheten runt varje enskild individ, så att vi kan anpassa vår hjälp och därmed skapa trygghet för både nära och kära. Vi lägger stor vikt vid personkemi mellan våra kunder och vår personal, och vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål vad gäller hur och när våra tjänster ska utföras. Våra medarbetare har alla lång erfarenhet och hög social kompetens, flertalet är även utbildade undersköterskor och vårdbiträden.


  Våra tjänster

  Vi erbjuder alla traditionella tjänster inom hemtjänst. Det kan vara personlig omvårdnad, hjälp med tvätt, inköp, ärenden och matlagning och annat. Vi hjälper även dig som behöver ledsagning eller avlösning.
  Utöver detta erbjuder vi även tilläggstjänster efter överenskommelse, som till exempel snöskottning, städning eller fönsterputsning. Tilläggstjänster överenskommes separat och ingår inte i biståndsbeslutet från kommunen.


  Det lilla företagets fördelar

  Även om vi hela tiden växer och får fler kunder, försöker vi alltid arbeta som "det lilla företaget" där du som kund träffar samma personal i så stor utsträckning som möjligt.