Referenser

IrmaSven_DSC1904Renate+Dacke

  Det mest värdefulla i vårt jobb är alla våra glada och nöjda kunder. Givetvis är också relationen med anhöriga väldigt viktig. Era synpunkter har stor betydelse för oss, eftersom vi kan dra nytta av dem för att kunna utveckla och förbättra vår verksamhet. Ofta får vi kommentarer som gör oss stolta och glada. Här kan du läsa kommentarer från några av våra kunder.

  "Under flera års tid fick min moster hjälp av Anneli & Ritwa Lidingö Hemtjänst. Redan från första stund märktes det hur professionellt och inkännande denna fantastiska grupp arbetar."

  Moster var i början skeptisk till att ta emot hjälp från främmande men kapitulerade ganska snart då hon kändes sig trygg med samma människor som kom och den stora respekt för hur hon ville ha det man visade henne. Under dessa år konstaterade och imponerades vi anhöriga åtskilliga gånger av personalens flexibilitet och förmåga att ställa upp i olika sammanhang och att göra det där "lilla extra". Ingenting har varit omöjligt utan allt har gått att lösa. Moster har varit fantastiskt nöjd och blev riktigt social av den fina kontakten. Saknaden är stor nu när hon fått ett annat boende. Varmt tack för ert stora engagemang."

  Mosters systerdotter

  "Jag vill varmt rekommendera Anneli & Ritwa Lidingö hemtjänst på Lidingö. Personalen är kompetent, pålitlig, engagerad och lyhörd."

  Mina föräldrar tillhörde deras första kunder, och när pappa blev änkeman sattes deras kompetens verkligen på prov, då pappa i det närmaste är blind samt har kraftigt nedsatt hörsel.
  Pappa har alltid varit mycket nöjd och trygg med den hjälp han har fått och tack vare Anneli & Ritwa har han kunnat bo kvar i sitt hem länge. Ett bevis på både lyhördhet och kompetens är att pappa endast behövde möta några få personer i personalen, som därmed kunde skapa kontinuitet i omvårdnaden med tanke på hans handikapp. Jag har som anhörig alltid kunnat lita på Anneli & Ritwa Lidingö hemtjänst, och det har alltid varit lätt att nå dem per telefon, vilket har känts tryggt för mig.
  Stort tack för en förstklassig service.”

  Neta Ohlsén

  "Stort tack till Anneli & Ritwa. Sedan min far bytte till Anneli & Ritwa Lidingö hemtjänst har hela hans tillvaro förändrats, han har har börjat leva upp igen. Ni är pålitliga, mycket kompetenta och sätter alltid min far i centrum. Tack för att ni finns."

  Brödtext.

  Jonas Holmberg